Bayan Futsal Takımımız, Galibiyetle Veda Etti

futsal_bayan_04_03_2015

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Bayan Futsal Birinci Lig müsabakaları Balıkesir etabındaki son maçında Namık Kemal Üniversitesi’ni 12-0 yendi.

Turnuvayı galibiyetle tamamlayan takımımız, turnuvada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 3. olmuştur.

Maçın ardından turnuvayı değerlendiren Bayan Futsal Takım Sorumlusu Şeref Aslan; “Hem Ünilig’de hem de TÜSF liginde iki farklı kulvarda mücadeleye devam eden takımımız, ikiye bölünerek karşılaşmalara devam etti. Sporcularımın aklında Ünilig olduğu için TÜSF liginde tam konsantrasyon sağlayamadığımızı düşünüyorum. İnşallah Ünilig’de hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi vererek TÜSF ligini telafi edeceğiz” dedi.

04/03/2015