Beyaz Kupa Üniversiteler Arası Kayak & Snowboard Şampiyonası Tamamlandı

kayak_09_03_2015

07-08 Mart tarihlerinde Uludağ’da organize edilen Beyaz Kupa Üniversiteler Arası Kayak&Snowboard Şampiyonası ikinci etap ve final müsabakaları tamamlandı.

7 Mart’ta iki iniş paralel büyük slalom yarışması gerçekleştirilirken buradan elde edilen en iyi derece ile Erciyes etabında elde edilen puanlar hesaplanarak Türkiye geneli ilk 8 kişi ve İstanbul Üniversiteleri ilk 8 kişi Uludağ ikinci gün final yarışmalarına katılmaya hak kazanır. 2. Etap müsabakaları sonucunda, Elif Ece Limon Snowboard Bayan kategorisinde yarışı 1. sırada, Bilgesu Şahin ise 3. sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza atmışlardır.

8 Mart’ta Final yarışmalarında Türkiye geneli ilk 8 kişi ile ayrıca İstanbul Üniversiteleri ilk 8 kişi eleme usulü eşleşerek final yarışları yapıldı. Final ayağının ardından sona eren müsabakalarda Üniversitemiz, Snowboard Bayan Takımı ve Kayak Erkek Takımı şampiyonada birinci olmuştur.

Hem Kayak, hem de Snowboard’u bir araya getiren, bütün yarışların paralel büyük slalom disiplininde gerçekleşeceği yepyeni bir kış sporları organizasyonu olan Beyaz Kupa’da Üniversitemizi başarıyla temsil eden Snowboard Bayan Takımı ve Kayak Erkek Takımı’na başarılarından dolayı teşekkür ederiz.

kayak_1_09_03_2015 kayak_2_09_03_2015

09/03/2015