Dans Maratonunda Şampiyon İstanbul Üniversitesi

dans_yarisma_29_04_2015

Kulübümüz antrenörlerinden Nuray Uzun’un “Yüzleşme” isimli koreografisi ile sahne alan Dans Kulübümüz, 7. Üniversiteler Arası Dans Maratonu Yarışması Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 25 Nisan da Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yarışmada Türkiye genelinde birçok üniversite öğrencisi bir araya gelerek sanatın en estetik hali dansta buluştu. Dans Kulübümüz  bütün bir yıl boyunca çok iyi bir şekilde hazırlanarak “Yüzleşme” adlı koreografi ile üniversitemizi üst düzey temsil etmiş ve jüri tarafından 1.lik ödülüne layık görülmüştür.

Spor Birliği Kulübü olarak Dans Kulübümüzü gösterdiği üstün performanstan dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

29/04/2015