Erkek Voleybol Takımımız, Yarı Finalde

voleybol_erkek_04_05_2015

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla bu sene Samsun’da düzenlenen Ünilig Finalleri Erkekler Voleybol Grup karşılaşmaları başladı.

Canik Hasan Doğan Spor Salonu’nda başlayan müsabakalarda Erkek Voleybol Takımımız, gruptaki ilk maçında Diyarbakır Dicle Üniversitesi karşı karşıya geldi. İlk seti 25-11 önde kapatan takımımız, ikinci sette rakibi karşısında zorlandı. Büyük çekişmeye sahne olan ikinci set üç kere uzatmaya gitti ve seti 28-26’lık sonuçla kazanan takımımız, setlerde durumu 2-0’a getirdi. Son sette de etkili oyununu sergileyen takımımız, 25-13 ile bu seti de kazanarak durumu 3-0 a getirdi ve maçtan galibiyetle ayrıldı.

İkinci günün son maçında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile karşılaşan Erkek Voleybol Takımımız, baştan sona üstünlüğünü koruduğu karşılaşmada rakibi karşısında setleri 25-14, 25-20, 25-19’luk skorlarla tamamlayarak 3-0’lık galibiyetle, ikinci günü de kayıpsız atlatarak yarı finale yükseldi.

04/05/2015