Okçuluk Takımımızdan Başarı

okculuk_kocfest_07_05_2015

Karabük Üniversitesi’nin (KBÜ) ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Fest tarafından düzenlenen Okçuluk Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

27 üniversitenin katılımıyla yapılan şampiyona da; Makaralı Yay Erkek, Makaralı Yay Bayan, Olimpik Yay Erkek, Olimpik Yay Bayan, Takımlar Yarışması ve Mix Takımlar yarışması olmak üzere 6 kategoride 126 üniversiteli sporcu Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumda 2 gün kıyasıya mücadele etmiştir.

Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Olimpik yay erkekler kategorisinde Mühendislik Fakültesi öğrencimiz Deniz Tımartaş 1. olmuştur. Makaralı yay bayanlarda Edebiyat Fakültesi öğrencimiz Rabia Nur Karaoğlu 3. olmuştur. Mix Takımlar yarışmasında Erkek takımımız 4. olmuştur.

07/05/2015