36. Spor Şöleni Bayan Basketbol Turnuvasında Şampiyon Mezunlar

36_bayan_basketbol_28_05_2015

İstanbul Üniversitesi 36. Spor Şöleni kapsamında düzenlenen Bayan Basketbol Turnuvası sona erdi.

27 Mayıs Çarşamba günü oynanan final maçının ardından Bayan Basketbol turnuvasında da şampiyon belli oldu. Rakibine oranla daha istekli bir oyun sergileyen Mezunlar Bayan Basketbol Takımı, tecrübeli kadrosuyla çıktığı final müsabakasında Orman Fakültesi’ni net bir skorla 73-44 mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken Orman Fakültesi turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

Bayanlar Üçüncülük maçında ise Mühendislik Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ile eşleşmişti. Ancak Edebiyat Fakültesi karşılaşmaya çıkmayınca maçı 20-0 hükmen kazanan Mühendislik Fakültesi, turnuvayı 3. Sırada tamamladı.

Maçlar sonrasında Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yeşil ve İ.Ü. Spor Birliği Müdür Yardımcısı Dr. Bülent Duran tarafından takımlara kupaları ve madalyaları verildi.

Spor Birliği olarak takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Maç sonuçları ve Fotoğraf Galerisi için tıklayınız.

28/05/2015