36. Spor Şöleni Voleybol Turnuvası Final Müsabakaları Sona Erdi

voleybol_turnuva_05_06_2015

36. Spor Şöleni kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası final müsabakaları 27.05.2014 tarihinde Cerrahpaşa Spor Salonu’nda yapıldı.

Saat:17.00 da başlayan Bayanlar final maçında Mühendislik Fakültesi, Edebiyat Fakültesi’ni 3-1 yenerek 36. Spor Şöleni Bayan Voleybol Turnuvası Şampiyonu oldu. Edebiyat Fakültesi ise turnuvayı 2. olarak tamamladı ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Üçüncülük maçında ise Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi’ni 3-0 yenerek 3. olmuştur.

Erkeklerde ise Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni 3-2 yenerek 36. Spor Şöleni Erkek Voleybol Turnuvası Şampiyonu oldu. Orman Fakültesi, Veteriner Fakültesi’ni 3-1 yenerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Bayanlarda;

1- Mühendislik Fakültesi
2- Edebiyat Fakültesi
3- Hukuk Fakültesi
4- İktisat Fakültesi

Erkeklerde;

1- Hukuk Fakültesi
2- Siyasal Bilgiler Fakültesi
3- Orman Fakültesi
4- Veteriner Fakültesi

Bayan voleybol takımlarının 3.lük kupa ve madalyalarını Siyasal Bilgiler Fakültesi Arş. Gör. Ahmet Tuzcuoğlu verirken 2.lik kupasını Araş. Gör. Dr. İrfan Akyüz, Şampiyonluk kupasını ise Arş. Gör. Ahmet Tuzcuoğlu takdim etti.

Erkek voleybol takımlarının ise 3.lük kupa ve madalyalarını Prof. Dr. Hakan Yener, 2.lik kupasını Araş. Gör. Dr. İrfan Akyüz, şampiyonluk kupasını ise Arş. Gör. Ahmet Tuzcuoğlu takdim etmiştir.

05/06/2015