37. Spor Şöleni Futbol Turnuvasında Şampiyon Teknik Bilimler MYO

37_solen_futbol_27_05_2016

Hukuk Fakültesi – Teknik Bilimler MYO arasında oynanan final maçının ardından futbol turnuvasında şampiyon belli oldu.

23 Mayıs Pazartesi günü 18:00’da Namık Sevik Stadyumunda oynanan final müsabakası 2-2 biterek kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Penaltılara giden maçta Teknik Bilimler MYO, Hukuk Fakültesini 5-4 yenerek 37. Spor Şöleni Futbol Turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyon olan Teknik Bilimler MYO’nun kupasını Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan KÖSE taktim etti.

İkinci olan Hukuk Fakültesi’nin kupasını Spor Birliği Müdür Yardımcısı Dr. Bülent DURAN taktim etti.

En iyi oyuncu ödülüne Teknik Bilimler MYO kaptanı Günay Yeşilyurt layık görülürken ödülünü Turnuva Direktörü Kadir Eren SAYAR taktim etti.

Spor Birliği olarak takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27/05/2016