Masa Tenisi Turnuvası’nın Kazananları Belli Oldu

İÜ 40. Spor Şöleni kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda kazananlar belli oldu.

İstanbul Üniversitesi 40. Spor Şöleni kapsamında 13-14 Nisan tarihlerinde Coğrafya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası’nda kazananlar belli oldu.

Takımlarda Hukuk’un Üstünlüğü

13 Nisan’da düzenlenen takım yarışlarında kazanan her iki klasmanda da Hukuk Fakültesi (A) oldu. Kadınlarda birinci Hukuk Fakültesi’nin ardından ikinci Siyasal Bilgiler Fakültesi, üçüncü ise Hukuk Fakültesi (B) oldu. Erkeklerde de kazanan Hukuk Fakültesi olurken ikinci ve üçüncü sıralar İşletme Fakültesi (B) ve Yapı İşleri’nin oldu.

Bireyselin Galipleri Edanur Aydın ve Bilal Türköz

14 Nisan’da oynanan bireysel oyunların kazananları ise kadınlarda Edanur Aydın olurken Bilal Türköz erkeklerde birinci sırayı alan isim oldu. Kadınlarda ikinci sırayı Beyza Örüklü alırken üçüncü sıra Esra Çınar, dörüncülük ise İnker Kissygimpeli’nin oldu.
Erkeklerde ise ikincilik kürsüsü İlyas Geçer’in olurken Mert Temizer üçüncülükte kendine yer bulabildi.