41. Spor Şöleni Masa Tenisi Turnuvası

İstanbul Üniversitesi 41. Spor Şöleni Masa Tenisi Turnuvası 28-29 Mart 2020 tarihlerinde İ.Ü. Vefa Spor Salonu’nda saat 09:30'da yapılacaktır.

28 Mart Cumartesi günü takım müsabakalarının ardından 29 Mart Pazar günü bireysel müsabakaları gerçekleşecektir. Turnuvalara katılım ücretsizdir. Turnuvaya sadece Üniversitemizin öğrenci ve çalışanları katılabilir.

Takım turnuvasına katılanlar, bireysel turnuvaya da katılabilirler. Hem takım hem bireysel turnuvaya katılacak sporcuların, “sağlık yönünden tüm sorumluluğu alıyorum” belgesi imzalayarak ve öğrenci/personel kimlikleriyle katılabileceklerdir. Takım karşılaşmaları Kadınlar ve Erkekler olmak üzere iki kategoride düzenlenecektir.

Her takım en az 2 en çok 3 sporcudan oluşur. Öğrenci ve Üniversite Mensupları sadece bağlı oldukları Fakülte, Yüksekokulu veya Birim’in takımlarında oynayabileceklerdir.

Bireysel karşılaşmalar kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride düzenlenecektir.

Takım turnuvasına katılacak olan takımların sorumlusu başvuru formunu doldurarak 27 Mart 2020 Cuma günü Saat 16:00’a kadar kayıt yapabileceklerdir.

Bireysel turnuvaya katılacak sporcular aşağıdaki başvuru formunu doldurarak 27 Mart 2020 Cuma günü Saat 16:00’a kadar kayıt yapabileceklerdir.

Turnuva günü kayıt alınmayacak olup sadece internetten başvuranlar katılacaktır.

Her turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupaları, sporculara madalyaları takdim edilecektir.

Takım Turnuvası Başvuru Formu
Ferdi Turnuva Başvuru Formu