Basket Takımımız 1. Lig Aşkına

Erkek Basketbol Takımımız mücadele ettiği 1. Lig finallerinde beşinci olarak büyük bir avantajın sahibi oldu.

İstanbul Üniversitesi Erkek Basketbol Takımımız, 1. Lig finalleri son maçında İstanbul Okan Üniversitesi'ni 76-68 yenerek eleme serisini beşinci sırada tamamladı.

Çeyrek Finalden Play-outa

Takımımız, grubunu ikinci sırada bitirmiş ve 1. Lig için elemelere katılmaya hak kazanmıştı. Elemelerde Üsküdar Üniversitesi ile oynadığı çeyrek final mücadelesini kaybeden takımımız, yoluna play-out turundan devam etti. Play-out karşılaşmasını kazanırken eleme sıralaması için beşincilik-altıncılık karşılaşmasına çıktı.

1. Lig'e Beşinci Sıradan Adayız

Takımımız, İstanbul Okan Üniversitesi ile oynadığı beşincilik-altıncılık maçını da 76-68 kazandı. Bu galibiyetle birlikte beşinci olan takımımız, 1. Lig adına avantaj yakalamış oldu.