Şampiyonlar Şampiyonu Hentbol Takımımız!

Hentbol takımımız, durmak bilmiyor. Bu yıl katıldığı tüm şampiyonalarda mutlu sona ulaşan hentbol takımımız Büyük Final'de de şampiyon oldu.

Şampiyonlar şampiyonu İstanbul Üniversitesi Hentbol Takımız, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Bu yıl İstanbul 1. Lig'de liderliği alan takımımız, daha sonrasında katıldığı Ünilig'de de lider olup Türkiye Elemeleri'ne katıldı. Takımımız, Türkiye elemelerinde de liderliği alırken, üst turdaki rakiplerini tek tek geçerek şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

Büyük Final'in de Şampiyonu

Bu yıl kırılmadık rekor kıran takımımız Samsun'da düzenlenen Koç Spor Fest Büyük Final'e de katıldı. B Grubu'nda Aksaray Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi ile mücadele eden takımımız tüm maçlarını kazanmasını bildi. Bir üst turda karşılaştığı A Grubu ikincisi Akdeniz Üniversitesi'ni 29-22 ile geçip finale yükselmeyi başardı.
Finalde, daha önce gruplarda karşılaştığı Aksaray Üniversitesi'yle karşılaşan ekibimiz, oynanan maçı da kazanarak sezonun son turnuvasında da şampiyon olarak ayrıldı.